Faglig netværk

Naldalhus har til huse i Jacob Mølles Gård i Hadsund. Jacob Mølles Gård er et kontorfællesskab med ca. 20 forskellige lejemål, hvor Naldalhus nyder godt af synergieffekten, som er opstået. Vi samarbejder og udvikler nye initiativer sammen med forskellige faggrupper som psykologer, ergoterapeuter, coaches og advokater. Derudover samarbejder vi også med forskellige faggrupper udenfor huset. Vi er med i et netværk, som består af psykologer og terapeuter omkring Hadsund, hvor vi jævnligt mødes til faglig sparring.

Psykolog Helle Motzfeldt 

Vi mødes dagligt og har et fagligt fællesskab med faglig sparring. Sammen opdaterer vi os ved bl.a. fælles læsning af fagbøger og fælles kurser specielt indenfor chok og traume, som optager os begge rigtig meget.


Ergoterapeut Pernille Kvist
Vi har et samarbejde med faglig sparring indenfor børnehandicapområdet.
Derudover har vi lavet kurser sammen, som f.eks. ”hvad sker der ? – hvad gør jeg?”.


Master coach Annette Tindborg
Med Annette handler samarbejdet ofte om nyudvikling af tiltag i forhold til institutioner. Derudover har vi faglig sparring i forhold til organisatoriske problemstillinger.


Familie- og parterapeut og sandlegsterapeut Susanne Damm
Susanne er  tilknyttet Naldalhus som samarbejdspartner. 


Socialpædagog og Marte Meo terapeut Per Mikkelsen
Vi har et fagligt og inspirerende samarbejde omkring plejefamiliers samarbejde med biologiske forældre. Derudover er Per Marte Meo-terapeut, hvilket vi tilbyder i relevante sager. 


Socialrådgiver og revisor Hanne Laursen
Hanne har været en del af Naldalhus siden opstarten. Samarbejdet med Hanne omfatter udarbejdelse af administrationsgrundlag.

 

Psykolog Rikke Brix

Løbende kollegial supervision omkring parterapi samt udvikling af metoder indenfor parterapi.

 

Psykolog Helle Motzfeldt, psykolog Pia Raal Clasen og psykolog Henriette Elkjær

Løbende kollegial supervision.